ДО УВАГИ

Просимо звернути Вашу увагу, що Державна установа «Харківська обласна фітосанітарна лабораторія» виготовляє та реалізовує біологічні препарати для боротьби із шкідниками сільськогосподарських культур.

Трихограма— комаха-ентомофаг, яка діє навіть в недосяжних для хімічної обробки місцях та знищує більше 80 видів шкідників. Наприклад: листогризучі та підгризаючі совки, стебловий кукурудзяний метелик, шкідники саду, американський білий метелик, лучний метелик, шовкопряди, листокрутки, молі, плодожерки та інші. Вона зберігає такі культури як: буряки, озимі зернові, багаторічні трави, просо, соняшник, овочі, кукурудза, плодово-ягідні культури.Сама трихограма нешкідлива для рослин, безпечна для людини та природи. В середньому норма внесення 100-200 тис. особин на гектар. Вартість  1 млн. особин — 439,15 грн.

Бактоцид — мікробіологічний родентицид, застосовується проти мишоподібних гризунів, безпечний для людей, свійських тварин, птиці та довкілля. В середньому норма внесення бактоциду на 1 гектар сільськогосподарських угідь: 1,5 — 2 кг.  Вартість  1 кг. (вологого бактоциду)- 54,09 грн. Бактоцид може розфасовуватися у мішки по 20 кг.

 

Попередні заявки на препарати приймаються за електронною адресою  post.fitolab.kharkov@ukr.net  або за телефоном  057-720-47-58. Отримати препарати можливо безпосередньо за адресою: Харківська область, Вовчанський район, смт. Старий Салтів, вул. Перемоги,  75 (тел 097-379-66-69) або у інший зручний спосіб.